Nehorm.telísko dana

Dobrý den chtěla bych se zeptat na účinnost medˇ.tělístka Dana,které mám zavedeno listopad 013.V lednu jsem měla úraz,kde jsem měla 3narkozy,hodně rentgenu,CT,léku a injekcí na bolest,warfarin,kde jsem měla hodnoty vysoké až 3,5inr., zda to nemůže tělísko ovlivnit?.Momentálně mám i rozházený cyklus,který byl pravidelný většinou 5ˇ-6 den v měsíci,tedˇ 25.7. a při sexu občas krvácím.Děkuji za odpovedˇNikola

Odpověď odborníka:

Vše co uvádíte nemá na funkci tělíska žádný vliv, příčinu krvácení při sexu by mělo objasnit gynekologické vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: