Nehormonalni telisko a kojeni

Dobry den, jsem po sestinedeli a uvazuji o telisku Multiload, po prvnim porodu jsem jej mela a byla spokojena. Nyni po druhem porodu stale plne kojim bez menstruace ani jejiho naznaku prichodu. Mam obavy, ze po zavedeni teliska dojde k nastupu menstruace ci nejakemu spineni. U prvniho ditete jsem totiz kojila pres rok a po celou dobu nemenstruovala (to jsem antikoncepci jeste neuzivala). Myslite, ze nyni s teliskem to muze fungovat stejne, jako kdybych jej nemela a kojila?

Odpověď odborníka:

Zavedení tělíska Multiload nástup menstruace nijak neovlivní,buďte klidná.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: