Nehrozí mi vážnější nemoc alzeimer apod.

Nemám žádné problémy se soustředěním, ani pohybové, ale poslední dobou, když píšu na pc, čím dál tím více prohazuji písmenka, prostě mozek dává povel dřív opačné ruce při prstokladu, např. píši místo moc mco, jsem, sjem apod. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Myslím,že pro Váš pocit bezpečí je velmi důležité,abyste měla "objektivní"potvrzení.Navštívíte-li svého registrujícího praktického lékaře,dostanete kontakt na nejbližší ambulanci pro vyšetření tzv.kognitivních funkcí,přímo můžete kontaktovat také MUDr.Tošnerovou,která takovou ambulanci dlouho zajišťuje ve FN Královské Vinohrady.Řadu důležitých typů najdete také na internetu-klíčové osoby jsou paní prof.Topinková nebo prim.Holmerová.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: