Nehtová plíseň

Dobrý den mám problém s nehtovou plísní a ráda bych se zeptala jek moc je účinný 5% lak Loceryl na který přispívá zdravotní pojišťovna. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den , Soňo! Z vlastní zkušenosti to nevím, nejsem kožní lékař, ale myslím, že se vůbec nejedná o špatnou léčbu. Důležité je přesně dodržet pokyny k léčbě. Na všechny druhy infekcí se ale nehodí, stejně tak ani na rozsáhlé infekce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: