Nějáká možnost těhotenství

Dobrý den, vím že jsem na toto téma psala mnohokrát, ale potřebuju se ještě na něco zeptat. Ve středu 14.12.2011 jsem měla s partnerem nechráněný sex, on se však VUBEC neudělal. 18.12.2011 jsem dostala skoro na den přesně měsíčky, které skončily 24.12.2011 Což je u mě v normě.Další měsc od 11.1 - 18.1 jsem měla znovu měsíčky, byli první 2 dny silné poté už takové špinění a lrev byla příto,mna do poslední ho dne Trošku mě i pobolívá břicho, ale dělohu vystouoplou nemám. Může to být i tím že v dřívější dobách i ted trpím na nadýmání. Bolí mě trošku i prsa a zdají se mi trošku i natekla , ale jsem ve vývynu takže si myslím že rosstou.. Můžu být i tak těhotná? Mám strach paní doktorko. Je nějaká pravděpodobnost těhotenství? Děkuju za brzkou odpověď !

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste již od zmíněného pohlavního styku 2x menstruovala v termínu, menstruace nebyla ničím zvláštní, např. nezvykle slabá, těhotná nejste. Pro váš klid do budoucna domluvte se s vaším gynekologem na antikoncepci.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: