Nejasný těhotenský test

dobrý večer, s přítelem jsem měla nechráněný pohlavní styk zhruba 2-3 dny po skončení mestruace.. Nýní mám 3 den opžděnou menstruaci. Dělala jsem si dnes test značky Glamed comfort 10. Druhou čárku jsem neviděla, ale po nějaké době se mi zdálo, že prece jen něco vidím, nicméně je to něco jen jako rýha..Myslíte, že i tak je možné těhotenství? co ta rýha znamená :DD Prsa mám nateklá a pobolívá mě v podbříšku, ale to mívám před menstruací běžně. Po takové době, kdy byl nechráněný pohlavní styk, by na testu již mělo být těhotenství více zřejmé. Děkuji Michaela..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji zopakovat s odstupem cca 5 dní, pokud bude negativní a menstruaci nedosatnete, navštivte gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: