Nejistota při chůzi, bolest mezi lopatkami, občastné brnění rukou

Dobrý den, je mi 14 let a před 3dny mě začala zničeho nic brnět ruka, toto se opakovalo ještě jednou. Ráno sem okamžitě začala panikařit (mamka má úzkostnou panickou poruchu) že mám rakovinu... byli jsme u doktorky a ta mi dala jen vitamíny(magnesium,B6) třetí den mě začalo bolet mezi lopatkami i když sem v klidu, sem strašně unavená, ale nemůžu usnout. Sem po nemoci (rýma, bolest v krku) rýmu mám pořád a také stále zvýšenou teplotu 37°C Při chůzi se cítím nejistě a nemám chuť na žádné jídlo... sem tam jen na ovoce. Nohy mě po chůzi bolí. Myslíte že to může být rakovina? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Na rakovinu to opravdu nevypadá. Spíše se příznaky jeví jako následek virozy, kterou jste nedostatečně vyležela a vypotila, proto pravděpodobně nasedla bakteriální infekce charakteru anginy( např.),která bude asi vyžadovat antibiotikum, což by Váš léklař měl ropzeznat při návštěvě co nejdříve, případně vyšetřit CRP. je li takováto přidružená infekce, pak i menší funkční poruchy páteře,. které v dnešní době má prakticky každý, jsou najedou cítit výrazněji. Po vyléčení infektiu by bylo dobře zajít za fyzioterapeutem a po jeho vyšetření a pomoci " aktivní fyzioterapoií" začít dle jeho zácviku cíleně cvičit Nejlépe opravdu co nejdříve navštívit lékaře.

MUDr. Jiří Marek
MUDr. Jiří Marek

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Soukromá ambulance Praha, Brno - Klinika Naprapathy

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: