Nejsem těhotná?

Dobrý den, dne 17.8 jsem byla na potratu formou tablety...a 30.8 brzo ráno jsem měla nechráněný pohl.styk. Myslíte, že můžu být těhotná? Pobolívá mě občas v podbřišku a pálí mě celý týden žáha. Nebo myslíte že to může být tím, že beru antibiotika na zánět moč.měchýře, ale od toho mě břicho nebolí. Tím, že jsem po potratu nevím kdy přijde MS, co mám dělat? Myslíte, že už jsem měla ovulaci? A mohla bych podstoupit znovu farmakologickou formu potratu po tak krátké době? Prosím pomozte..děkuji.

Odpověď odborníka:

Je nerozumné mít styk za 14 dní po výkonu a ještě při zánětu měchýře, tím si můžete jen způsobit komplikace ovulace a tím pádem i případná gravidita se na 100 procent vyloučit nedá, opakování přerušení těhotenství je možní po uplynutí 6 měsíců. Udělejte si gravitest aby jste měla jistotu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: