Nekonecna menstruace po vysazeni ha

Po 17 letech jsem přestala užívat mercilon. paní doktorka me řekla, že ted zřejmě přijde období bez menstruace at se nelekam.Muze a nemusí.Ovšem přišel pravý opak.První menstrucae absolutně přesná na den jak,když jsem brala pilulky krátká cca 5 dni a slabá, ovšem ihned 6 den od konce té první další špinění které se táhne již týden.Je to tedy vysazením HA??Stává se i tento opak spíše slabší avšak dlouhá doba menstruace??a kdy se to srovná nebo budu třeba 2 měsíce se slabším špiněním v kuse??Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně se to zlepší, dejte tělu čas, aby si zvyklo, že musí pracovat samo:) Další cyklus by měl být již normální.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: