Nekrosa hlavice femuru

Dobry den chtel bych se zeptat Pri podstoupeni revitalizani operace kycelnich kloubu.Je dobre brat wobenzim nebo Phlogenzym pred a behem leceni?Jeste se lecim na behcetuv syndrom uz dva roky kriteria jsem zatim nesplnil

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Wobenzym není jistě na škodu, ale nepočítejte se zázraky. Každopádně konzultujte ještě se svým lékařem použití chondroprotektiv (neznám konkrétně Vaši situaci s kyčlemi).

MUDr. Mgr. Ing. Dalimil Chocholáč, Ph.D.
MUDr. Mgr. Ing. Dalimil Chocholáč, Ph.D.

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: Nemocnice Letovice,
FNOL Traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: