Nekróza

Dobrý den, po odstranění pigmentového névu v třísle, se mi dle paní doktorky udělal dekubit o velikosti 5cm. Paní doktorce se nic podobného za celou praxi nestalo. Odběr nebyl poslán na histologii,protože jeho stav dle paní doktorky byl klidný. Začátek léčby zahájila ATB Azitromycin, nyní Doxybene a dnes změna na Cotrimoxazol. Krytí Sorbalgon a ode dneška Granuflex. Jelikož po třech týdnech je stále v okrajích nekrotická tkáň, odesílá mě na chirurgii. Stěry z rány odebírala, ale výsledky ještě nemá. Je mi jasné, že nechce nic zanedbat a je velice pečlivá, ale přesto mám obavy, že to nemusí být jen bakterie, je možné, že znaménko bylo zhoubné? Foto přikládám (foceno 16.11.2010) Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít strach, zhoubné nádory nezpůsobují takovýto rozpad tkáně. Nejspíše se tedy jedná o bakteriální infekci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: