Neleceny polyp

Vážený pane doktore, Byl mi v prosinci 2013 zjištěn polyp na deloze, který byl diagnostikovan jako k odstranění. Bohužel , jsem neměla jeste čas tuto operaci podstoupit. Ani nevim ze polyp mam. Menstruace pravidelba a žádné další gybekologicke problémy. Je možné, ze polyp může způsobit neco zavaznejsiho? Mimo gynekologicke problémy mam jiné zdravotní problémy. Zácpa, nové trombon z hemeroidu co jsem nikdy neměla, zahleneni, pálení záhy, špatně dýchání a noční pocení. Může to souviset? Předem dekuji ta Vás čas a Vaši odpověď. Přeji hezký den. S pozdravem Tereza

Odpověď odborníka:

Souvislost s udávanými obtížemi je nepravděpodobná a polyp je vždy vhodné odstranit protože jen histologie řekne zda se nejedná o něco závažnějšího od prosince uplynulo již dost času . Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: