Neléčitelné chlamydie

Dobrý den pane doktore, jelikož mám letité problémy s infekcemi moč cest a stupňující se kloubní potíže, svalové bolesti i očí, nechala jsem se vyšetřit na chlamydie, které se ukázaly pozitivní a to pneumonie. Vůbec nemám šanci se vyléčit, je mi dobře pouze asi tak 14 dní po ATB. Je to pořád dokola, nastupuje silná únava, nemožnost pracovat. Užívám chlamydil, něco se zlepšilo, zdravě jím. Máte Prosím radu co dál?? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud byste měla chronickou chlamydiovou infekci, léčba je dlouhodobá a je třeba být trpělivá. Jistě máte šanci se vyléčit, jen to není tak rychle, jako kdyby se jednalo o novou, čerstvou chlamydiovou infekci. Pokračujte v léčbě, pokud by Vám připadalo, že neúčinkuje, nebo pokud by se stav po ukončené léčebného cyklu opět horšil, vždy o tom informujte ošetřujícího lékaře, aby mohl léčbu upravit podle aktuálního stavu.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x