Nemám ms a tím pádem ani ovulaci

Hezký den, tento týden jsem začala užívat Proveru na popud pana doktora. 6 let jsem brala HA Jeannine, vždy pravidelná MS. Po jejím vysazení (únor 2015) se MS úplně vytratila. V dubnu jsem byla na provokačce, a na to konto jsem MS dostala, 2 dny, naprosto slabě. Od té doby opět nic, ovulace žádná. Tak jsem minulý týden šla opět k Dr. s tím, že nemenstruuji. Nabral mi hormonální profil, výsledky v pořádku. Jen malá změna na štítné žláze, jinak vše tak, jak má být. Nasadil mi tedy Proveru, mám jí brát každý měsíc 18.DC a to celý týden, jeden prášek ráno, druhý večer (ale jak když žádný cyklus v podstatě nemám…?). Nicméně jí tedy beru od úterý (shodou okolností bylo zrovna 18.tého), cítím se nafouklá a stále hladová. O mimi jsme se začali snažit ihned po vysazení HA, bude to tedy půl roku. Myslíte si, že mi Provera dá cyklus opět do pořádku a v nejbližších týdnech otěhotním? Nebo že by bylo vhodné navštívit Centrum asistované reprodukce. Ne kvůli umělému oplození, na to je příliš brzy. Ale kvalitněji vyšetří a lépe poradí. Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Provera v mnoha případech cyklus upraví, pokud ne lépe než na středisko asistované reprodukce by bylo obrátit se na poradnu pro sterilitu která je v každém větší městě.. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Kolika? Bolest způsobená kameny ve žlučníku i močových cestách
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Co je vlastně revmatoidní artritida
Články: Co je vlastně revmatoidní artritida
Mnoho lidí se domnívá, že...
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Chraňte své dítě před nebezpečným zánětem mozkových blan
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: