Nemoc

Dobry den, ted se mi posledni dobou stava, ze se mi tezko dycha, jsem takova malatna a zacne mi busit srdce, jako ďas a nemuzu se uklidnit. A jeste k tomu se mi udelalo na tele kruhovita vyrazka nebo spis je to vystoupli kruh a svedi. Je mozne, ze by mi spatne pracovala stitna zlaza? Dost casto me i pali zaha. Co by mi mohlo byt? Dekuji. Takovy podobny mam kruh. A jeste nemohla bych mit borelyozu? A obcas me i picha na prsou.

Odpověď odborníka:

Dobrý den slečno Vendulko! Potíže, které popisujete ukazují na vnitřní napětí / stres, které se již začíná fyzicky navenek projevovat. Podráždění žaludku, bušení srdce, píchání na hrudi, ztížené dýchání - to vše jsou funkční projevy při přetížení organismu. Vyrážka na obrázku připomíná pásový opar, který může svědit i bolet. Opary se často vyrážejí při oslabení či přetížení organismu ve stresu. Chtělo by to vlastní kvalitní fotku. Může pomoci užívání magnesia a vitaminů skupiny B. Vyřadit kofein a event. kouření. Ve volných chvílích více relaxovat. S pozdravem Petr Kadleček

MUDr. Petr Kadleček
MUDr. Petr Kadleček

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Ordinace U Pandy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Urologické vyšetření
Články: Urologické vyšetření
Urologie je lékařský obor...
U Bechtěrevovy nemoci na spánku záleží
Články: U Bechtěrevovy nemoci na spánku záleží
Každý člověk stráví...
Jak účinně zabránit vypadávání vlasů
Články: Jak účinně zabránit vypadávání vlasů
Bujná kštice, to je sen...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Články: Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Bolest je často chápána...
Nedonošený novorozenec
Články: Nedonošený novorozenec
Nedonošený novorozenec je...
Vyšetření krevního tlaku
Články: Vyšetření krevního tlaku
Měření krevního tlaku je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: