Nemoc ruce, nohy,usta

Dobry den, ma dcera ma podezreni na nemoc ruce,nohy,usta. Jsem v 6tydnu tehotenstvi. Hrozi miminku nejake riziko kdybych to od male chytla? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dodržujte přísnou hygienu, nic by se stát nemělo. Není to prokázaný teratogen.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: