Nemoc v těhotenství

Dobrý den, jsem v 15tt po umělém oplodnění. Hrozně jsem se bála chřipky a viróz, že jsem ji nakonec dostala. Dva dny jsem ležela a na doporučení lékaře si vzala celkem dva paraleny během těch dvou dnů. S příznaků bolest hlavy a škrábání v krku. Moc se však bojím o miminko. Jak velké poškození v tomto týdnu hrozí?? Onemocnění nemělo velký průběh - maximální teplota do 38,5 a to jen dvakrát. Děkuji za odopěď.

Odpověď odborníka:

Největší riziko je v prvním trimestru, tzn. prvních 12 týdnů, to jste již zdárně přestála. Dva Paraleny rozhodně vašemu dítěti nemohou uškodit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: