Nemůže to být sifilis

Nějaký čas mám na hrudníku takovéto skvrnky v poslední době se mě ale rozšiřují po hrudníku některé se spojují a vytváří jakoby celistvou plochu. Nemůže se jednat o syfilis??

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně jde o kvasinkovou infekci pityriasis versicolor, z volně dostupných přípravků můžete zkusit Mediket versi či Micetal.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: