Neobvykle silná menstruace

Dobrý den, Trápí me silná menstruace , normálně je silnější jen první dva dny , ale ted už je to 4dny. Může to nějak souviset s tím, ze jsem mela dele nez pred měsícem nechraneny pohlavní styk, ale 30h na to jsem si vzala pilulku po styku, nebo by to mohlo souviset se stresem (protože ted ho mám hodně)? Je možnost ze by mohlo jít o těhotenství? Ikdyz pohlavní styk byl v době neplodných dnu a pak byl chranen ? Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud jste si vzala after morning pill před měsícem tak by již na tuto menses neměla mít vliv pro jistotu si mžete udělat gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zúžené tepny ohrožují zdraví. Pomůže jim operace
Články: Zúžené tepny ohrožují zdraví. Pomůže jim operace
Potíže s cévami jsou dnes...
Kouříte v těhotenství? Ničíte dítěti psychiku
Články: Kouříte v těhotenství? Ničíte dítěti psychiku
Přesně na to přišli finští...
Klíště dokáže přežít v pračce i v mrazáku
Články: Klíště dokáže přežít v pračce i v mrazáku
Klíšťata existují na Zemi...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?
Pět jasných příznaků, že v ráně probíhá infekce
Články: Pět jasných příznaků, že v ráně probíhá infekce
Hojení samo o sobě je velmi...
Sex s nemocným srdcem? Jde to
Články: Sex s nemocným srdcem? Jde to
Mnozí pacienti se na toto...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Po bypassu nemusíte abstinovat
Články: Po bypassu nemusíte abstinovat
Mnozí kuřáci se po operační...
Ze života klíštěte
Články: Ze života klíštěte
Klíště, které nás ohrožuje...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: