Neocapil ??

dobry den mam 16 rokov a uz 5 mesiacov mi padaju v chumacoch vlasy teraz aj obocie a mihalnice pricina je zrejme zvysene autoprotilatky proti stitnej zlaze ANTI-tg ale lieky na stitnu neberiem kedze vysledky su v norme a kozny lekar mi odporucil pripravok neocapil zevraj naozaj pomaha ale bojim sa natierat si to ci mi to nemoze nejako ublizit a este najviac sa bojim ze ked ho vysadim tak mi znova zacnu padat vlasy (mozno aj viac ) a myslite ze si to mozem natierat aj na obocie kedze mi dost vypadava ??? na mihalnice sa to dat asi nebde ale aspon to obocie :(( a este mi chce spravit aj trichogram ale povedal ze tam nic nezisti len ze ci mi budu padat aj nasledujuce 3 mesiace tak rozmyslam ze nan nepojdem aj tak to nic neovplyvni a pravdu radsej nechcem vediet uz teraz sa dost trapim :(( velmi pekne dakujem za akukolvek radu :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, užívejte Neocapil (rozhodně neublíží, spíše si ubližujete jeho odmítáním), zabrání padání vlasů a hlavně dokončete vyšetřovací proces u lékařů, někdy hodně dlouho trvá, než se zjistí diagnosa a tím pádem i lék. Na obočí zkuste jej taky, ale na řasy by mohl drážsit oko -poradte se s lékařem, co tedy na řasy. Ve vašem případě bych ale ještě určitě navštívila pracoviště IMUNOLOGIE, kde vám vyšetří celkově imuniu a mohou přijít na příčiny padání vlasů ve spolupráci s kožním lékařem rychleji. Ještě otázka na konec: neměla jste s v posledním období nějaký velký stres?? ...nebo ůmrtí v rodině či jinou ztrátu? ...někdy se tyto problémy vyskytují po těžké události a je potřeba se také zaměřit na psychickou složku události (vyhledat psychologa nebo psychosomatickou ambulanci, potřeba vyhledat ve vyhledávači nějakou ve vašem okolí). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: