Neohranicena piha

Chtěla bych se zeptat.Zrovna nedávno jsem viděla článek na internetu kde jsem nalezla že pihy s pigmeneohranpihypigmentemBe být příznak rakoviny kůže.Mám něco podobného pod kolenem.Přijde mi blbost abych hned začala plasit a šla ke koznimu.Pridávám obrázek.Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Andreo, rozhodně Vám doporučím vyšetření pihy na kožním, je lépe přijít 20 krát zbytečně, než jednou pozdě. Nebudete plašit, vyšetření této pihy je naprosto na místě. S pozdravem, K. Jiříčková

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: