Neohraničená piha

  • Dotaz od: lokingforhelp
  • Publikováno: 12.5.2016
  • uLékaře.cz

Dobrý den, ze strachu sem píši a přikládám foto pihy dá se říci materského znamenka. Zajímá mě zda je to v pořádku nebo mám mít obavy z čehosi horšího.

Odpověď odborníka:

Vážený, z fotografie se dá obtížně cokoliv diagnostikovat, ale i vzhledem k věku si myslím, že se jedná o mateřské znaménko- intradermální névus. Jinak zajděte k dermatologovi, který Vám vyšetří tato znaménko dermatoskopem.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie chrání před rakovinou
Články: Alergie chrání před rakovinou
Málokdo by na alergii našel...
Ohrožené poprsí
Články: Ohrožené poprsí
V České republice se ročně...
Může mobil způsobit rakovinu mozku? Odborníci pochybují
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: