Neotehotneni

Rada bych Vás pozadala o radu. 18/7 jsem vysadila po dvou a pul letech antikoncepci - necele dva roky jsem brala Minervu, zbytek HA napsanou v zahranici - 28 denni pilulky kvuli predejiti tromboze. Od te doby byl nechraneny pravidelny pohlavni styk - cca 2-3x tydne. Delala jsem si uz 3 tehotenske testy, vsechny negativni. Menstruace naskocila mesic od vysazeni se spozdenim par dni. Ted je polovina listopadu, menstruace pravidelna, normalni, ale k otehotneni nedoslo. Beru rok ted antidepresiva, ktera ovlivnila i prozitek sexu. Myslite, ze za neotehotnenim muze byt zdravotni problem a mam vyhledat lekare? Nebo vliv antidepresiv? Jaka je normalni doba pro otehotneni od vysazeni antikoncepce? Je mi 21 let, nikdy jsem gynekologicke problémy neměla. Mockrat Vam dekuji, A.

Odpověď odborníka:

S vyšetřením se začíná pokud cílená snaha o otěhotnění se nedaří déle než půl roku antidepresiva mohou mít na cyklus i ovulaci vliv bylo by vhodné konsultovat vašeho psychiatra. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: