Neplodnost

dobrý den ,prosím o radu 2 roky se pokouším otěhotnět ,ale marně ,mám vyšší hladinu prolaktýnu,po lécích mi hladina klesne ,ale ne o moc a pokažké přiberu na váze.Není jiné řešení než prášky.?A jaké vyštření bych měla podstoupit když nemužu otěhotnět?Děkuji za odpověd.Mám již 2 děti k oplodnění došlo bez problémů.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se už 2 roky pokoušíte otěhotnět neúspěšně, nejlepší řešení je navštívit přímo centrum asistované reprodukce, kde vás vyšetří komplexně, vše co bude potřeba a navrhnou vám řešení a event. i účinnější snížení hladiny prolaktinu, který může být nejspíše příčinou neplodnosti a proto by měl být kvalitně vyšetřen a léčen. To ale neznamená, že by problém nemohl být i jinde. Vyhledejte si centrum asist. reprodukce ve vašem regionu, po udání délky pokusů o těhotnění /nad 1rok jde již o neplodnost/, vás jistě objednají. Kontakty ZDE: http://www.zenska-neplodnost.cz/reprodukcni-centra Pokud ne, vyhledejte jiného endokrinologa (gynekologa specialistu na endokrinologii), který se pokusí najít účinný lék na snížení prolaktinu, je jich na trhu více druhů. Dobré stránky o této problematice jsou: www.prolaktin.cz Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: