Neplodnost

Dobrý den Chtěla jsem se optat,mám takový problém a ne že bych svému gynekologovi nevěřila ale chci znám názor i někoho jiného.trpívala jsem na bolesti v podbříšku a na kvasinkové infekce a mívám docela často zánět močového měchýře.došla jsem stím k d oktorovi vzal mi stěry.poslal mě s močí do laboratoře a dělal cytologii.všechno bylo v pořádku až než mi napsal že mám dojít toto pondělí že na cytologii se něco objevilo.beru antikoncepci a mám vybraný asi pátý prášek a začala jsem krvácet ale tak nějak jinak,jsou to samé kusy nějaké černé tkáně nebo co...při sexu začínám mívat bolesti a mám strach aby tohle všechno nemělo nespělo k tomu abych měla problém otěhotnět.Sestra má něco podobného a jí ten stejný gynekolog řekl že at otěhotní ted nebo že pak už to nemusí stihnout...jediný rozdíl ale mezi námi je,sestra už jedno dítě má :-( děkuji za odpověd chtěla bych slyšet váš názor at vím na co bych se měla připravit ...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z vámi uvedeného popisu si nelze udělat přesný obraz o případném onemocnění. Z důvodu krvácení vám doporučuji navštívit gynekologa.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: