Nepohyblivost phk

Chtěla jsem se zeptat před půl rokem jsme měli vážnou DP.Přítel při ní utpěl vážná zranění.Po dobu 14 dnů byl veden v umělém spánku měl tracheotomii,také 2 zlomená žebra,zlomený příční 7 obratel,po zmizení otoku na pravem oku je prognoza taková že na oko neuvidí.Také má nepohyblivou PHK.Chodí na ergoterapii,fizioterapii a ještě na elektro léčbu.Za pár týdnů by měl nastoupit na rehab.centrum v Kladrubech.Jaká je pravděpodobnost že léčba zabere??

Odpověď odborníka:

Nepíšete, k jakému poškození nervové soustavy došlo, na jakém podkladě je porucha hybnosti PHK, zda na podkladě postižení mozku, míchy nebo periferních nervů. Ale obecně mladší pacienti, kteří nemají žádné přidružené choroby, mají při kvalitní rehabilitaci velkou šanci k podstatné úpravě stavu.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x