Nepravidelná antikoncepce

Dobrý den,půl roku beru antikoncepci Lindynette 20 a bohužel ji neberu pravidelně. Ted naposeldy při konci menstruace jsem měla s přítelem nechráněný styk. Může se stát,že otěhotním? A pokud ano,může být problém,že pořád antikoncepci beru? A za jak dlouho to zjistím,jestli jsem těhotná? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Neberete li antikoncepci pravidelně samozřejmě otěhotnět můžete v dalším užívání antikoncepce není problém případně těhotenství si můžete ověřit těhotenským testem tak od 5 dne od očekávaných menses příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: