Nepravidelna stolice

Dobry den,ma manzelka ma problemy z nepravidelnou stolici,chtel jsem se zeptat zda to muze mit vliv na otehotneni.Predem diky za odpoved

Odpověď odborníka:

Vážený pane Stanislave, nepravidelné vyprazdňování stolice může, ale nemusí být projevem nemoci. Doporučuji Vaší manželce konzultovat interní nebo gastroenterologickou ambulanci a domluvit se na případném vyšetření zažívacích obtíží. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: