Nepravidelné užívání antikoncepce

Dobrý den. Je mi 18 a před měsícem jsem měla nechráněný pohlavní styk, ale bez ejakulace. Před tím jsem vynechala pár pilulek HA Minisiston. Hned jak jsem si to uvědomila, začala jsem jí opět užívat. Protože jsem měla strach, že bych mohla být těhotná, asi po týdnu jsme prášky přestala brát, aby se dostavila menstruace, která se dostavila asi 14 dní po styku. Ještě před tím jsem si dělala těhotenský test a vyšel negativní, ale pořád mám strach, že bych mohla být těhotná. Asi před třemi dny se zvýšila citlivost bradavek při dotyku. Za týden by se měla dostavit menstruace. Mám důvod k panice?

Odpověď odborníka:

Při nepravidelném užívání možnost gravidity existuje pokud nepřijdou menses v termínu udělejte si gravitest

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: