Nepravidelné užívání antikoncepce a možné těhotenství

Chci se zeptat. Už rok a půl beru HA leveret. Teď jelikož jsem měla hodně práce zapomínála jsem jí brát. Před 10 dny jsem byla na preventivní prohlídce na gynekologie, vše bylo v pořádku, když jsem v neděli přijela ze služební cesty, všimla jsem si že mám 4 prášky navíc Mezitím jsem sex neměla. Poslední sex jsem měla 11.6 prášek jsem si nevzala...teď po 10 dnech mě bolí často břicho, mám v něm takové napětí a křeče, trvá to celý den cca 3 dny. Do toho se přídalo dnes ráno špinění, celkem silný hnědý výtok . Prsa mě svědí, a občas poboliva jí většinou večer. Myslíte že jsem těhotná? Děkuji za odpověď je mi 20..

Odpověď odborníka:

Kristýno, pokud jste brala nepravidelně antikoncepci, tak těhotenství není vyloučené. Doporučuji Vám udělat si co nejcitlivější těhotenský test a znovu navštívit Vašeho gynekologa, aby Vás klinicky vyšetřil. Přeji pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: