Nepravidelny gestacni vacek

Dobry den, jsem v sedmem tydnu tehotenstvi a mam gestacni vacek nepravidelneho tvaru a mensi velikosti nez by mel byt (6 tydnu). Je v nem plod a uz tluce i srdicko. Je nepravidelny vacek duvodem k obavam?

Odpověď odborníka:

V této fázi počínajícího těhotenství nerní možno udělat jakoukoliv prognozu,záleží na dalším vývoji, jasno by měla udělat příští UZ kontrola. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: