Neprijemne paleni leve bradavky

Mam dotaz, 6.brezna jsem dostala menstruaci ktera trvala 11dnu, 16.brezna jsem vysadila antikoncepci protoze mi nedelala dobre, takze jsem krvacela dalsich 7dni, od te doby co jsem vysadila antikoncepci mi bylo dobre a dnes rano me zacala palit leva bradavka.mam dvouletou dceru a za sebou jeden potrat a u kazdeho tehotenstvi me prave leva bradavka palila,tak mam strach ze jsem tehotna, coz nechapu.posledni styk byl 4.brezna a v tu dobu jsem brala antikoncepci a to PRAVIDELNE..od te doby jsem styk nemela.kdyz jsem ukoncila antikoncepci (16.brezna)tak jsem si delala test a byl negativni,a ted najednou to paleni bradavky a mam i docela silne vytoky a poboliva v podbrisku,mam z toho hruzu protoze si dite nemuzu dovolit,jsem s dcerou sama a ted uz to mame tezke, predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Hezký den Aneto, bohužel 100% metoda antikoncepce je pouze úplná sexuální abstinence, takže i při užívání hormonální antikoncepce a to pravidelně můžete otěhotnět, je to však velmi nepravděpodobné. Není nic jednoduššího, než si nyní udělat znovu těhotenský test a budete mít hned jasno, zda jste těhotná. Pokud těhotná nejste a pálení bradavky a bolest v podbřišku bude přetrvávat, doporučím Vám navštívit vašeho praktika k provedení podrobnějšího vyšetření. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x