Neprůchodnost střev

Dobrý den, mám takový problém. Mé obtíže začali asi před týdnem, kdy se mi ve stolici 2x objevila krev.Pak potíže ustaly. Včera v noci (10.5.) jsem měla bolesti břicha bylo nafoukné. asi proto, že jsem stolici měla naposledy v sobotu(8.5.) polotuhého charakteru bez krve a jiných obtíží .Těď mě už nic nebolí, ale stolice se stále nedostavila.Ráno jsem si vně konečníku nahmatala tvrdčí bulku.Můžou to být hemeroidy?Moc Vám děkuji za odpověď. S přáním hezkého dne Radka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hemoroidy to být mohou, i krev ve stolici by tomu odpovídla, ale raději navštivte lékaře - vyšetří vás a předepíše ůčinné léky na zklidnění hemoroidů a poradí i s zácpou. Další info o zácpě a jejím zvládání si načtěte na tomto odkaze: http://www.ulekare.cz/Vyhledavani-u-lekare?search=z%C3%A1cpa&action=search&module=&from=00&where=. Pokud se nedostanete k lékaři brzy, kupte si v lékárně dubovou kůru na sedací koupele, jsou i volně prodejné léky na zklidnění hemoroidů /informujte se u lékárníka/ a laktulosu na podporu vyprazdnování. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x