Nerovnoměrná velikost prsou, dívka 13 let

Dobrý den, mám problém, je mi 13 let a mám jedno prso normální zpevněné a to 2. je jenom prostě kůže. Vypadá to hrozně, protože je to jen kůže, takže je menší. Může ještě dorůst??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hormonální vývoj může být i nerovnoměrný, pokud vám není cca 16-17 let ( kdy je hormonální vývoj ženy již většinou plně ukončen), ještě bych počkala - situace s prsy se může změnit takřka "přes noc". Pokud máte velké obavy, svěřte se gynekologovi, vyšetří vás a poradí, jak dále postupovat a hlavně : podpoří vás. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co dělat, když má dítě horečku?
Články: Co dělat, když má dítě horečku?
Vysoká teplota u malého...
Inkontinence
Články: Inkontinence
Inkontinencí moči je...
Cílená léčba by mohla lidem se sklerodermií prodloužit život
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Dlouhé lety: nebezpečí pro žíly
Články: Dlouhé lety: nebezpečí pro žíly
Cesta letadlem mnohdy...
Cyklovýlet si může dopřát i bechtěrevik
Články: Cyklovýlet si může dopřát i bechtěrevik
Trápí vás Bechtěrevova...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x