Nerozpoznané těhotenství

Chtěla bych se zeptat, jestli je možné, že by lékař nepoznal pohmatem a UZ na preventivní prohlídce těhotenství v cca 15tt. Poté, co jsem řekla, že 2 těhotenské testy byly negativní, prohlížel UZ už jen vaječníky kvůli bolestem podbříšku.

Odpověď odborníka:

Dle mého názoru to není možné nepoznat,pokud lékař provádí UZ. 15.tý je už velká gravidita.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x