Neschopnost přetažení předkožky = nefunkčnost penisu při vzrušení

Zdravím, je mi 16 let a už nějaký ten rok mam ze spod srostlou předkožku s penisem.Při normálním stavu mi jde předkožka přetáhnout, ale penis se ohne kvůli srůstu. Když jsem vzrušený tak se překožka nestáhne,penis se zvětší a má tendenci tvrdnout, nikoliv se postavit. Dřív sem si toho nějak moc nevšímal. Ale když jsem začínal být starší, začal jsem zjišťovat,že je to problém. Za pár dní půjdu k lékaři, ale přece jenom jsem musel napsat vám. Jaký na to máte názor ? Myslíte že by problém mohl pokračovat i po lékařském zákroku? Začínám být hodně špatný z myšlenky, že lékařský zákrok pomůže překožče, ale ne celkové funkčnosti penisu (stopoření). Mockrát děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud máte podezření na zúženou předkožku nebo krátkou uzdičku, tak je nejvyšší čas vyhledat lékaře. Eventuální zákrok je nenáročný a rychlý. Je možno i konzervativně - mazaní mastí

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: