Nesestouplá varlata

Dobrý den, můj syn 17m má od narození nesestouplá varlátka, injekce s hormony mu nepomohli a tak jdeme 4.listopadu na operaci. V jiném dotazu zde jsem četla ,že obě varlátka uchytí najednou ,ale nám v Kladenské nemocnici ,řekli že musíme jít na dvě operace . Jednu v listopadu a další v březnu.Prý kvůli infekci ... mě se to ale moc nelíbí . Proč má každá nemocnice jiná kritéria. To tedy v jiných nemocnicích to riziko podceňují nebo u nás ho přeceňují?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to tedy nevím, těžko říci, pokud je zvyklost v určité nemocnici nějaká, těžko ji změníte, jde o to, informovat se ev. jinde a rozhodnout se podle vlastního uvážení. Zkuste, pokud o to tolik stojíte, kontaktovat jinou urologickou ambulanci a zjistit, jak se věci mají tam. Doporučovala bych spec. pracoviště na dětskou problematiku Ke Karlovu, kontakty naleznete zde: http://www.urologicka-klinika.cz/detske-oddeleni/ . Mě osobně by se dvě operace jevily také jako zbytečné, ale informujte se, prosím, u odborníků na dětskou problematiku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: