Nespavost.

Dobrý den, ráda bych věděla, zda mohu užívat na nespavost např. GS DORMIAN RAPID nebo jiný volně prodejný produkt s účinkem proti nespavosti i v případě, že jsem léčena na žaludeční vřed a užívám lék Nolpaza? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemohu Vám bohužel dát přesnou odpověd, jelikož GS Dormian Rapid je, jak sama uvádíte, doplněk stravy, není tedy uznán Státním úřadem pro kontrolu léčiv jako oficiální léčivo a nejsou tedy tak známy jeho interakce s léky. Pokud trpíte nespavostí, doporučím Vám navštívit Vašeho praktického lékaře, jistě Vám dokáže doporučit pro Vás vhodnou terapii. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: