Nespavost a stilnox

Po nespavost si beru 1/2 tabl.Stilnoxu kolem 22,30, ale spím tak do 4 hod, tak berudalší. Stává se mi ,že pak mám migrénu. Může to způsobit Stilnox. Pokud ano, prosím doporučte mně jiné prášky na spaní. Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Bolesti hlavy mohou být jedním z nežádoucích účinků Stilnoxu, ač nejsou moc časté. Vyskytují se zejména při vyšším dávkování, u starších či zvýšeně vnímavých pacientů. Dlouhodobé užívání Stilnoxu se nedoporučuje, po několika týdnech je vhodné provést kontrolní vyšetření a objasnit příčinu nespavosti.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: