Nespecifické obtíže

Odpoledne od cca 16 hod,v noci a až do cca 9 hod ráno,se cítím v pořádku.Pak začnu postupně cítit zvyšující se únavu,malátnost,jako kdybych byl nemocný, lidově řečeno "blbě",musím si jít lehnout,což nijak nepomůže.Trvá to již cca 3 roky.Při preventivních prohlídkách je vše v normě.Beru Vasocardin a Prestance na TK.Někdy trochu potíže zmírní Ataralgin n.Paralen.Zkusil jsem také různé vitaminy,Zn,Mg a pod. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, navrhovala bych Vám si měřit doma tlak krve kvalitním pažním tlakoměrem, abyste viděl, jestli náhodou Vám tlak moc neklesá (či naopak není příliš vysoký), případně byste dle výsledků probral změnu medikace s Vaším lékařem. Pokud je tlak v normě, tak bych doporučila ultrazvukové vyšetření krkavic (opět poradí praktický lékař či internista).

MUDr. Olga Králová
MUDr. Olga Králová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Když vitamín D chybí v těle, strádají nejen kosti
Články: Když vitamín D chybí v těle, strádají nejen kosti
Vitamín D je důležitý pro...
Pyly jehličnanů alergika ohrožují jednou za několik let
Články: Pyly jehličnanů alergika ohrožují jednou za několik let
Lidem citlivým na různé...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Máte lupénku? Poradíme s léčením ran
Články: Máte lupénku? Poradíme s léčením ran
Přestože psoriáza přímo...
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: