Nespecifické obtíže na hrudi

Mam uz nekolik mesicu problem a to,ze kdyz jsem v klidu tak z niceho nic me srdce se jakoby nafoukne a jde to dp krku,ale nebusi me.lecim se na snizenoi funkci stitne zlazy beru eutyrox 88.ale od toho to pry neni.byla jsem na ekg vse v poradkudale holter taky v poradki veskere krevni tedty take.uz nevim jak dal mam male dite a vzdy se zaleknu a zacnu panikarit.pan doktor si myslo ze to muze byt od szresu ale zadny nemam.tyhle problemy sem mela a vzdycky presli ale ted to trva uz nekolik mesicu sice ne kazdy den je to chvilkove,ale znicujici.

Odpověď odborníka:

V případě, že veškerá vyšetření byla v normě a léčba štítné žlázy je kompenzovaná, mohlo by se jednat o stavy panické ataky. Doporučila bych vám vyšetření na psychologii k ev. vyloučení psychosomatického onemocnění. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Když vitamín D chybí v těle, strádají nejen kosti
Články: Když vitamín D chybí v těle, strádají nejen kosti
Vitamín D je důležitý pro...
Pyly jehličnanů alergika ohrožují jednou za několik let
Články: Pyly jehličnanů alergika ohrožují jednou za několik let
Lidem citlivým na různé...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Máte lupénku? Poradíme s léčením ran
Články: Máte lupénku? Poradíme s léčením ran
Přestože psoriáza přímo...
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: