Nespecifické obtíže zátylku

Prosim vas chtela bych se zeptat uz tak 5-6 let mam takove vrzani, skripani nebo jakoby se mi přesýpaval "Písek" v krčních obratlech ( neboli zatylku) cítím to jakoby vzadu za hlavou , a objeví se to nekdy jen neboli to .. Jen to slyším ..žádné jiné problemy nemam , jen nekdy me bolí zada ale to vzdy přestane nic závazneho..takze sem to neřešila, ale zajímá me jestli to neni nebezpečné .

Odpověď odborníka:

Paní Kristýno, děkuji za Váš dotaz. Domnívám se, jestli Vaše "obtíže" jsou chronické a prakticky Vás neobtěžují za nebezpečné bych je nepovažovala. Ale pokud byste pociťovala sebemenší zhoršení kontaktujte svého praktického lékaře, který Vás případně odešlo ke specialistovi ortopedie či neurologie.
S pozdravem Dr. Novotná

MUDr. Lada Novotná
MUDr. Lada Novotná

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: