Nestabilita kolene

Mám delší dobu problém s kolenem při špatném doslapnuti mi vyskočí a po 10 minutách se vrátí zpátky . Začíná to být velmi časté a velmi bolestivé . Bohužel vzhledem k hipotece si nemůžu dovolit lmarodit . Můžete mi říct co by to mohlo být a možnosti ? Děkuji vám mockrát

Odpověď odborníka:

Nestabilní koleno, které popisujete, jistě patří do péče ortopeda k vyšetření. Pokud stav nebudete řešit, může se stát, že se jednou nevrátí a na nohu se pak nepostavíte vůbec. Doporučuji vyhledat ortopeda, koleno nechat odborně vyšetřit a poradit se na možnosti léčby.
S pozdravem

MUDr. Gabriela Rybářová
MUDr. Gabriela Rybářová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní ambulance Dobřany - RYSTRA INTERNA s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: