Nestojí mi po ránu

Už tak 3 měsíce se mi po ránu nepostavil. mohl byste mi prosím říct jestli je to z jakéhokoliv hlediska nějaký problém ?

Odpověď odborníka:

Jestli jste schopen dosáhnout dostatečné erekce při vzrušení, tak o poruchu nejde.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
zkus prirodni doplnky | Od: Honza | 3.6.2014 05:31
zkus prirodni doplnky ja beru tobolky na erekci
kupuju na www.bluephantom.cz a muzu doporucit
neni to ihned jako darek jsem dostal 2krabicky po 3
davce celkem slusny vysledek tedka obcas koupim
muzu doporucit bez vedlejsich ucinku
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nebezpečí trombózy upřesní genetické testy
Články: Nebezpečí trombózy upřesní genetické testy
Pro koho jsou vyšetření...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Články: Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení
Zanícení poranění bývá...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: