Neštovice

Dobrý večer,chtěla jsem se Vás zeptat,bude mi 21 let a dosud jsem neměla neštovice,muj bratr(18let) je mel nedavno,před nějakými 12-14dny je měl,nyni už je zdravý.....a já u něj byla v době kdy je měl,v den sem ho vyzvedavala,ležel na mě v aute a ja ho hladila po obličeji,myslela jsem že má akné a v neděli mi rodice psali ze ma neštovice,navic udajne radili v nasme meste,chtela jsem se zeptat zda je chytnu a jaka je pravděpodobnost,někdo říká že je nechytnu a rodiče a pani doktorka řekla že s nima mam počítat:-(Chtěla bych vedet na cem jsem!Děkuji za trpelivost a za Vaši brzkou odpoved.S pozdravem Koutská

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martinko, pravděpodobnost nákazy je opravdu vysoká. Raději s nimi počítejte. Podle doby od případné nákazy už byste ale měla pociťovat první příznaky. Je lepší prodělat neštovice teď, než např. až budete těhotná - to může mít pak vážné následky pro plod. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: