Neštovice

Dobrý den nezlobte se že opět otravuji,už jsem Vám zasílala dotaz,jen jsem se spletla v době,braška je mel ted to bude už 3týdny,a zatím žádné příznaky nepozoruji,nic se zatím neděje,obávám se aby nepřišli na poslední chvíli ted o víkendu,mooc bych je nechtěla mít,bráškovi po nich zbylo na obličeji úplné doliky,ma tam po nich dirky jako od kuliček:-(Nerada bych byla takhle zhyzděná:-(Rodiče si myslí že už bych je dostat neměla!A uvažují vážně o tom nechat mě naočkovat.Děkuji i za druhou odpoved.....Martinka

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně už infekci nedostanete, ale doporučovala bych nechat si odebrat protilátky proti neštovicím a dle výsledků se nechat naočkovat. Pokud byste přece jenom teď ještě onemocněla, je důležité pupínky neškrabat!!!. neštovice hodně svědí, je dobré užívat nějaké tabletky proti svědění, aby vás to např. ve spánku nenutilo ke skrábání.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: