Neštovice

Dobry den,moje3leta dcerka ma temer od narozeni atopicky ekzem,nyni prisla do kontaktu s nestovicema,bude mit horsi prubeh?Co delat aby se tolik neskrabala,pokud se nakazi.Dneska je to desaty den.Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, atopický ekzém by neměl průběh onemocnění neštovicemi nijak ovlivnit. Škrábání při svědění pomůže zabránit speciální mast nebo pudr. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: