Nestovice

  • Dotaz od: Katerina Svancarova
  • Publikováno: 25.7.2009
  • uLékaře.cz

Dobry den, jsem ve 22.tt tehotenstvi, prisla jsem do kontaktu s holcickou s nestovicemi. Ja jsem nestovice prodelala jako dite. Chtela jsem se zeptat, jestli to muze mit nejaky neg. vliv na plod. Predem dekuji za info.

Odpověď odborníka:

Pokud jste vy sama neštovice již měla, nehrozí vašemu miminku nákaza, protože sebe i dítě chráníte protilátkami.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: