Neštovice

Dobrý den,chtěla se zeptat,dcera má už druhý týden neštovice,má spoustu zaschlích pupínku,žádné jiné příznaky nemá a ani naměla,je důvod aby se výhybala ostatnim,popřípadě,aby mohla příští týden do školy?děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud jsou všechny puchýřky zaschlé a nové se netvoří, není už dítě infekční pro ostatní, takže do kolektivu může. Ale se sportováním bych ještě 14 dní počkala.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: