Neštovice

Dobrý den, můj dotaz je poněkud komplikovaný. Jako malá jsem prodělala plané neštovice, v prvním trimestru mého druhého těhotenství je měl můj starší syn, v průběhu druhého trimestru jsme měla pásový opar. Můj mladší syn (4) byl několikrát ve velmi intenzivním kontaktu s mým vnukem (6), který právě neštovice prodělal, a to jak před prvními kožními projevy, tak i po jejich propuknutí. Vnuk je již zdravý, syn se nenakazil, což mě velmi překvapilo. Mohl si protilátky vytvořit již jako plod? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, teoreticky to možné je. Přesto, protože je inkubační doba neštovic několik dní, může se nákaza ještě projevit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x